Centrul de Ozonoterapie Târgoviște

Bine ați venit la Centrul de Ozonoterapie Târgoviște! Suntem o instituție medicală dedicată promovării și aplicării terapiei cu ozon în tratamentul diverselor afecțiuni. Echipa noastră de medici specialiști și terapeuți calificați vă stă la dispoziție pentru a vă oferi o abordare holistică și inovatoare a tratamentului.

Ozonoterapia este o terapie non-invazivă și sigură, care utilizează ozonul, o formă specială de oxigen, în scopuri terapeutice. Această tehnică medicală are multiple beneficii și poate fi utilizată în tratarea numeroaselor afecțiuni, îmbunătățind calitatea vieții pacienților.

Beneficiile terapiei cu ozon

Terapia cu ozon poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Printre acestea se numără:

 • Stimularea sistemului imunitar
 • Creșterea nivelului de oxigenare a țesuturilor
 • Ameliorarea durerii și inflamației
 • Promovarea vindecării rănilor și a procesului de regenerare
 • Detoxifierea organismului
 • Îmbunătățirea circulației sanguine
 • Reducerea stresului oxidativ

Tratamente oferite

Centrul nostru de ozonoterapie vă pune la dispoziție o gamă largă de tratamente personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Printre acestea se numără:

 • Ozonoterapia autohemoterapeutică
 • Infiltrarea cu ozon în articulații și țesuturi moi
 • Insuflarea rectală sau vaginală de ozon
 • Ozonoterapia locală în cazul rănilor și leziunilor cutanate
 • Aplicarea locală de ulei ozonizat în diverse afecțiuni dermatologice

Echipa noastră

La Centrul de Ozonoterapie Târgoviște, suntem mândri de echipa noastră medicală dedicată și experimentată. Medicii și terapeuții noștri sunt specializați în ozonoterapie și își desfășoară activitatea cu pasiune și profesionalism, asigurându-vă cele mai bune rezultate în tratament.

Vezi si:  RMN Genunchi Cluj: Diagnostic Avansat pentru Problemele Articulației Genunchiului

Dr. Andrei Popescu

Specialist în terapia cu ozon

Dr. Elena Ionescu

Medic primar dermatolog

Dr. Maria Radu

Medic specialist reumatolog

Întrebări frecvente

Cât de sigură este ozonoterapia?

Ozonoterapia este considerată o terapie sigură, atunci când este efectuată de către medici specializați și în condiții sterile. Efectele secundare sunt rare și minore.

Există contraindicații pentru ozonoterapie?

Da, există câteva contraindicații pentru ozonoterapie, cum ar fi intoleranța la ozon sau anumite afecțiuni care pot fi afectate negativ de această terapie. Medicul dumneavoastră va evalua cazul și va stabili dacă ozonoterapia este potrivită pentru dumneavoastră.

Câte ședințe de ozonoterapie sunt necesare?

Numărul de ședințe de ozonoterapie necesare poate varia în funcție de afecțiunea tratată și de răspunsul fiecărui pacient în parte. Medicul dumneavoastră vă va elabora un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră.

Simt disconfort în timpul sau după tratamentul cu ozon. Este normal?

Uneori, în timpul tratamentului cu ozon, se poate resimți un ușor disconfort sau senzație de furnicături. Acestea sunt de obicei normale și temporare. Dacă aveți orice îngrijorare în legătură cu reacțiile adverse, este recomandat să consultați medicul.


Postări similare:

Photo of author

George

Andrei este un pasionat călător și explorator al noilor țări și culturi. Își petrece timpul liber descoperind locuri fascinante și adunând experiențe unice. Pe blogul nostru, împărtășește poveștile și sfaturile sale din călătoriile sale din întreaga lume, inspirându-i pe alții să exploreze frumusețea diversității globale.

Lasă un comentariu